Aanmelden

Een prettige, veilige sfeer waar je zelf mag zijn met alles wat er is, emoties maar ook humor. Je krijgt regelmatig een stukje yoga filosofie mee die je in gewone dagelijkse leven kan toepassen.

Aanmeld formulier

Wat kan je verwachten?

De lessen zijn gebaseerd op Hatha yoga, de klassieke vorm van yoga, waar evenwicht tussen inspanning en ontspanning een belangrijke rol speelt aangepast aan mogelijkheden van de deelnemers. Dat kan zijn een zachtere vorm van yoga te beoefenen of oefeningen uit te voeren op de stoel of op de grond (liggend op de mat) Er zijn talloze mogelijkheden om klassieke yogahoudingen(asana’s) aan te passen. Ook restauratieve yoga komt hier aan bod.

Door wekelijks yogales te geven in inloophuis aan (ex) Kankerpatiënten merk ik dat juist in deze bijzondere doelgroep veel verschil per persoon aan kracht, ‘state of mind’ en behoeftes. Uit mijn eigen ervaring weet ik dat verschil van dag na dag ook groot kan zijn. We gaan altijd van uit wat nu op dit moment mogelijk is en beginnen met een oefening om ademhaling te beheersen. Als we vrij kunnen ademen kijken we samen verder….

Kosten

Een bedrag per reeks lessen afhankelijk van lesduur en locatie.Deze kosten zullen altijd van te voren gecommuniceerd worden.

Aanmeld Formulier

Meld je aan en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.